عضویت در خبرنامه
پست الکترونیکی:

۱۳۹۵/۵/۰۴ - ۱:۱۴

افزایش ماندگاری شیر باز تا ۹ هفته

به گزارش ایسنا،محققان دانشگاه پوردو آمریکا موفق به توسعه یک فرآیند جدید شدند که به واسطه آن می‌توان ماندگاری شیر را تا ۶۳ روز و بدون استفاده از مواد شیمیایی افزایش داد.
 
0   0   0 نظر



نام کامل:
ایمیل:
نظر شما:
CAPTCHA code
کد امنیتی
 
آرشیو اخبار
دیگران می خوانند
 

 
 
کد نمایش اخبار در سایت ها و وبلاگ ها :



 

تمامی خدمات ا سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
کارک - استخدام هزاران فریلنسر ورکفا - دورکاری و برونسپاری طراحی سایت سمایان